Èxit absolut del Campus de Tecnificació de la Federació Catalana de Voleibol

L’Hospitalet de l’Infant ha acollit aquesta darrera setmana el tercer Campus de Tecnificació que organitza la Federació Catalana de Voleibol en col·laboració amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant. Prop d’uns 50 infants, d’entre 14 i 17 anys, han pogut gaudir d’una setmana millorant la seva tècnica i tàctica amb grans professionals d’aquest esport.

Els prop de 50 nens i nens que han participat al campus han realitzat un treball de tecnificació per tal d’aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, alhora que s’han divertit fent activitats de lleure al medi natural i vivint l’experiència de fer nous amics. Diàriament han treballat els principals elements del joc, com l’atac, la defensa o la recepció, en els tres entrenaments diaris que s’han dut a terme, a part de les sessions teòriques amb visualitzacions de vídeo.

Aquesta edició, degut a la gran demanda que ha tingut el Campus de Tecnificació, més de 80 sol·licituds, s’han ampliat les 36 places inicials a gairebé al doble per poder encabir la gran quantitat d’infants que ja tenen una implicació i voluntat de millora en aquest esport. Per aquest motiu, la Federació Catalana de Voleibol es planteja oferir un torn més de cara a l’any vinent.

A part de l’experiència de passades edicions, el campus compta un personal tècnic sobradament qualificat en aquest sentit. Entre els membres del cos tècnic destaca Oscar Novillo, com a director del Campus, i que també és gerent esportiu de la Federació Catalana de Voleibol amb un llarg historial d’èxits com els 5 títols de lliga, 3 Copes i 3 Supercopes d’Espanya, entre d’altres.

Altres membres del cos tècnic han estat entrenadors i jugadors de les màximes categories del voleibol espanyol i entrenadors de les seleccions catalanes. Aquest any s’ha comptat amb la presència, entre d’altres, de Xavier Perales, i Meri Alsedà. Perales, ha estat responsable tècnic de l’AEE Escola Pia Granollers i Director Tècnic del CV Sant Quirze, a més de Seleccionador de Costa Rica al 2011 i 2012. L’argentí també compta amb una dilatada experiència com a primer entrenador d’equips de Superlliga 1 femenina como Haro Rioja o CVB Barça. La catalana Meritxell Alsedà ha passat la major part de la seva trajectòria professional a Club Voleibol Haro on ha estat Responsable tècnica de les categories inferiors des de 2013, moment en que va deixar l’activitat professional com a jugadora. Alsedà va ser jugadora internacional absoluta amb Espanya i de Superlliga femenina amb Haro Rioja Voley, CV Ciutadella i l’Asterix Kieldrecht belga.

Els participants al Campus de Tecnificació, que han pogut gaudir de classes magistrals de grans professionals del voleibol, procedeixen de diversos clubs d’arreu de Catalunya, amb una gran presència de jugadors del DSV CV Sant Cugat, l’AE Carles Vallbona, el CVB Barcelona. Així, un cop finalitzades les tres setmanes d’estades i el Campus de Tecnificació es posa punt i final a una campanya més d’estiu de voleibol per als més petits que va començar el passat 2 de juliol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top