Yanes-Rosell i Kliokmanaite-Puri, vencedors de la prova Open CCVP a Castelldefels

En el marc incomparable del VoleiBoom es va celebrar dissabte la tercera prova Open del Campionat de Catalunya 2×2 de Vòlei Platja, i cinquena del Circuit Català 2013. Els cubans Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell, en el quadre masculí, i Erika Kliokmanaite-Kadri Puri, en el femení, van resultar vencedors a Castelldefels, recollint de mans del Vicepresident Primer de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos Pérez de la Fuente, les copes i medalles que els acreditaven com a vencedors de la prova.

Els líders del rànquing masculí, Yanes-Rosell (CV Premià de Dalt) van derrotar en la final 21-12 als tarragonins Christian Vives (CV Salou) i Dídac Jiménez (CV Sant Pere i Sant Pau), qui van arribar a la seva primera final d’aquest 2013 derrotant a semifinals la parella que van formar per aquesta prova Gerard Aguilà i Jordi Roca.

En el quadre femení, per la seva banda, Erika Kliokmanaite i Kadri Puri van tornar a fer-se amb el triomf final, derrotant en la final 21-17 a la parella del CV Esplugues, Virginia Carmona-Rebeca Fernández, que des del quadre de perdedors va arribar de nou a la part decisiva d’una prova Open del Circuit Català 2013, derrotant en semifinals 21-12 a Selent-Torok, que en la lluita per la tercera posició del torneig van derrotar 21-19 a la jove parella que formen Clàudia Martínez i Julia Bonet, les quals van arribar a la seva primera semifinal d’aquest 2013.

El Circuit Català de Vòlei Platja 2013 viatjarà el proper cap de setmana fins a Empuriabrava, on dissabte tindrà lloc la sisena aturada del Campionat de Catalunya 2×2 de Vòlei Platja.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top