Ester Ribera i Carol Triguero, subcampiones de la primera prova del Madison Beach Volley Tour

Les catalanes Ester Ribera i Carol Triguero van aconseguir ahir diumenge el subcampionat en la primera prova del Madison Beach Volley Tour, el Circuit Nacional de Vòlei Platja 2013. La parella catalana va perdre en la final davant les gallegues Mª José Corral-Ana María Vidal 0-2 (23-25, 18-21), convertint-se en el botxí de les catalanes al llarg del cap de setmana a Valladolid, ja que a més de derrotar-les en la final també ho van fer en Tercera Ronda que donava accés a semifinals dissabte.

Ribera-Triguero van començar el torneig des de Segona Ronda, on van derrotar 0-2 la parella Rubio-Moreno, a Tercera Ronda són les gallegues Corral-Vidal qui en primera instància varen el camí de les catalanes a semifinals.

Ja des del quadre de perdedors les catalanes superen a Florián-García 2-0 i en semifinals a les joves gallegues Mary Álvarez-Nuria Bouza, a qui guanyen de forma clara 2-0 (21-11, 21-13) per arribar a la final de la primera prova del Circuit Nacional de Vòlei Platja 2013 el qual comptarà amb quatre proves Open i la gran final del 13 al 15 de setembre a Fuengirola. Un Circuit Nacional que tindrà parada del 9 al 11 d’agost en el Moll de la Marina de Barcelona on s’espera un espectacular muntatge per part de la empresa Madison.

Roca-Aguila, 13ens, Mora-Mora, 19ens

A Valladolid també van participar dues parelles catalanes en el quadre masculí de la primera prova del Madison Beach Volley Tour. Jordi Roca i Gerard Aguilà es van quedar a un sol pas d’arribar al Main Draw del quadre masculí. Els catalans van acabar perdent en el tie-break de la ronda classificatòria davant la parella Montoro-Ronchi, botxí també dels germans tarragonins Carles Mora-Xavi Mora, qui també van perdre en el tie-break davant aquesta parella en la tercera ronda prèvia.