Les catalanes Llabrés-Alocén a la fase zonal de la Continental Cup juvenil

La parella formada per les catalanes Patricia Llabrés i Carla Alocén es troba a la localitat sèrbia de Novi Sad per a disputar la Continental Cup Juvenil de vòlei platja. Les joves catalanes viatgen a la ciutat balcànica, per intentar guanyar el bitllet a la fase final del torneig.

La Continental Cup Juvenil sorgeix amb la intenció de decidir les parelles europees que competiran en els Jocs Olímpics de la Joventut que se celebrarà el 2014. Llabrés-Alocén es troben en la fase zonal del campionat, de la qual sortiran les dues parelles que es classificaran per a la ronda final de la Continental Cup Juvenil.

En la fase zonal que es juga aquesta setmana a Novi Sad, la parella tindrà duríssims rivals com a les italianes Enzo-Lantignotti, les malteses Gatt-Bonello, les sèrbies Jovicic-Stojanoski i les suïsses Gerson-Mattmann, en la seva intenció d’avançar de ronda intentaran aconseguir una de les dues places que donen accés a estar en la fase definitiva, de la qual sortiran les parelles que disputaran els Jocs Olímpics de la Joventut l’any que ve.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top