Williman-Zanotta i Triguero-Kliokmanaite es proclamen a Gavà campions de Catalunya

Gavà va ser acollir aquest cap de setmana la prova final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2012 amb victòries de Carolina Triguero-Erika Kliokmanaite en el quadre femení, i dels uruguaians Williman-Zanotta.

Carolina Triguero i Erika Kliokmanaite, del Club Nàutic El Masnou, van consagrar-se campiones de Catalunya derrotant en la final de la prova del Baix Llobregat a les actuals campiones de Catalunya, Marta García-Carla Martínez (AEC Vallbona Granollers), i a qui substitueixen en l’àlbum d’or de la competició. La tercera plaça del podi va anar a parar a mans de la parella formada per Rebeca Fernández i Virgínia Carmona, acompanyant així en el podi a les dues parelles finalistes.

Els uruguaians Nicolás Zanotta i Guillermo Williman (Barcelona Beach Club) repetien participación al Circuit Català després de la seva participació fa tres setmanes a Cambrils i a Salou. Els uruguaians van derrotar en la final a Sergi Martín i Agustín Correa en un podi de la prova Master del Circuit Català que van completar Àlex Funes i Joan Soler.

L’entrega de premis de la final del Circuit Català 2012 va comptar amb la presència de l’alcadessa en funcions de Gavà, Apolonia Herrera, i del Vicepresident primer de Vòlei Platja de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos Pérez de la Fuente.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top