La catalana Raquel Brun i Paula Soria finalitzen en setena posició l’Europeu Sub’20

La doble campiona d’Espanya de Vòlei Platja en categoria sub’21, Raquel Brun, i l’alacantina Paula Soria, entrenades pel seleccionador nacional Yoyi Luis, i el català, Daniel Antolín, van finalitzar el passat 18 d’agost la seva participació al Campionat d’Europa Sub’20 en una gran setena posició final d’un torneig que va acollir la localitat austríaca de Hartberg.

La parella que representava el vòlei platja espanyol va cuatllar un gran torneig, finalitzant en segona posició de grup la primera fase i accedint a la primera ronda eliminatòria del torneig on es van topar amb una de les parelles locals, Schützenhöfer-Plesiutschnig, una de les favorites al triomf final i que va derrotar la parella espanyola, que va haver de lluitar des del quadre de perdedors per arribar a semifinals, superant dues rondes i caient finalment en el tercer partit del torneig davant les poloneses Kociolek-Gruszczynska, i que van acabar per proclamar-se campiones d’Europa.

En categoria masculina, també va haver-hi representació catalana. El jugador gironí Ferran Morató, va formar parella amb Pablo Lorenzo, finalitzant en dinovena posició la seva participació al torneig continental de la categoria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top