El CVB Barça tanca la plantilla de la temporada del debut a Superlliga-1

El CVB Barça va tancar la plantilla del que serà el seu debut a Superlliga-1 femenina a mitjans de juliol. L’equip que un any més serà dirigit per Marta Gens debutarà en competició el 3 de novembre com a local, rebent la visita de l’UCAM Voley Murcia.

L’equip blaugrana, amb jugadores a totes les categories des de els 6 anys ha volgut seguir comptant amb la majoria de les jugadores que van assolir l’ascens, donant així continuïtat al projecte del club.

Amb la continuïtat de bona part de la plantilla que va assolir l’ascens a la màxima categoria estatal la temporada passada segueixen una temporada més: Lara Raspall, Maria Segura, Anna Espadalé, Sara Sarmiento, Laura Carmona, Mireia Carmona, Laila Dos Reis, la brasilera recuperant-se de la seva lesió de genoll patida la temporada passada, Sandra Walsh que ha pujat del equip que militava a Primera Nacional, i les noves incorporacions per afrontar amb les màximes garanties la temporada.

Les blaugranes s’han reforçat amb Sofia Muller atacant provinent del CV Vall d’Hebron, la col·locadora Irene Cabrera també provinent del club de la Vall d’Herbon, Nerea Sánchez, oposada provinent del CV Sant Cugat i la incorporació de la més jove, la central Camila Maldonado, qui ha format part els dos últims anys del programa ARC de la FCVB.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top