Nous èxits internacionals per l’arbitratge català

Segueix la impecable ratxa d’èxits col·lectius, i individuals en aquest cas, per al voleibol català en aquest 2012. Al llarg de l’estiu dos dels representants catalans de l’arbitratge català de Vòlei Platja, Mireia Carreño i Joaquim Ventura, han sigut protagonistes amb les seves actuacions arbitrals a diferents proves internacionals.

Mireia Carreño ha sigut partícip durant tota la setmana passada de la última prova del Circuit Mundial de la FIVB, disputada a la localitat finesa de Mariehamn. L’àrbitre catalana va ser protagonista de la semifinal que van disputar les suïsses Kuhn-Zumkehr i les alemanyes Holtwick-Semmler, amb victòria d’aquestes últimes i amb Mireia Carreño com a segon àrbitre.

Per la seva part, Joaquim Ventura ha tingut un estiu de 2012 encara més mogut. L’àrbitre barcelonès va estar present a la localitat suïssa de Zug en una de les semifinals de la Continental Cup, classificatòria per als Jocs Olímpics que es van disputar a Londres. Seguidament va estar a La Haya, a la gran final de Campionat d’Europa, abans de desplaçar-se fins al Grand Slam del Circuit Mundial a Moscou. Joaquim Ventura va finalitzar el seu ‘tour’ d’aquesta temporada de Vòlei Plata al Grand Slam de Stare Jablonki (Polònia) on va poder gaudir d’una semifinal com a segon àrbitre del nivell de la disputada pels letons Plavins-Smedins i dels nord-americans Todd Rogers i Phil Dalhausser.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top