Gavà acull aquest cap de setmana la gran final del Campionat de Catalunya

La platja de Gavà serà escenari dissabte i diumenge de la gran final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. La localitat del Baix Llobregat agafa el relleu així de Montgat com a seu de la última prova del Circuit Català 2012.

Després d’una setmana sense activitat sobre la sorra del litoral català el Master de Gavà coronarà aquest diumenge els nous campions de Catalunya de Vòlei Platja. Carla Martínez i Marta García, en categoria femenina, i Yamil Yanes-Juan Miguel Rosell, en la masculina, defensen el títol assolit l’estiu passat.

Si fem cas dels darrers resultats a les proves Open disputades al Campionat de Catalunya d’aquest any, els cubans ho tenen tot per a revalidar el títol, després d’haver-se fet amb la victòria en tres de les quatre proves Open realitzades aquest estiu. Pel que fa al torneig femení la parella en millor forma aquest any es la formada per Carolina Triguero i Erika Kliokmanaite, vencedores de les quatre proves fins ara jugades i que voldran substituir en el palmarès del Circuit Català a Carla Martínez i Marta García, campiones les dues darreres edicions del Circuit.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top