Vuitena plaça final per la selecció cadet femenina en perdre enfrontaments clau

La selecció cadet femenina va finalitzar la seva participació al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques celebrat a Múrcia en vuitena posició. Les jugadores dirigides per Miguel Fuente i Albert Iricibar van patir les conseqüències de compartir grup amb un rival molt dur en l’edició d’aquest any com Canàries, finalment subcampiona d’Espanya, per acabar en segona posició de grup, fet que els hi va ocasionar haver de jugar-se l’accés a semifinals davant la Comunitat de Madrid, un altre dels rivals durs enguany a l’estatal de seleccions.

Catalunya va començar el torneig amb victòria 3-0 davant La Rioja, per perdre en la jornada de tarda davant una selecció canària molt potent en aquest 2016. Les catalanes havien de vèncer a Cantabria per accedir a Quarts de Final i així van fer-ho en la tercera jornada de la primera fase de grups.

Ja en Quarts de Final esperava la Comunitat de Madrid, campiona d’Espanya dissabte en derrotar en la final a Canàries, i que va trobar-se a una lluitadora Catalunya que va avançar-se en l’electrònic amb la consecució del primer set. El ritme de joc no va tenir continuïtat i ho van aprofitar les madrilenyes per donar-li la volta al marcador i assolir així la victòria i la classificació a semifinals.

Amb el cap encara al partit decisiu d’accés a semifinals les catalanes no van tindre el seu dia en el primer dels partits per classificar-se entre la cinquena i la vuitena plaça, perdent 0-3 davant Andalusia, i finalitzant el torneig amb una nova derrota ajustada (2-3) contra una lluitadora selecció extremenya per acabar el campionat en vuitena posició i amb la vista ja posada en la propera edició on les sis jugadores de primer any que han participat en aquesta edició tindran l’experiència suficient per lluitar per cotes més altes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top