Acord entre FCVb i Creativialab. Neix el Vichy Catalan Volei Tour

La Federació Catalana de Voleibol i l’empresa Creativialab impulsen un acord per a la posada en marxa del VICHY CATALAN Volei Tour – Campionat de Catalunya, que se celebrarà la primavera i estiu de 2016 i 2017.

La Federació Catalana de Voleibol i l’empresa de màrketing Creativialab han arribat a un acord per impulsar el Vichy Catalan Volei Tour. El campionat, que comptarà amb la participació de jugadors catalans, així com de la resta de l’Estat i també internacionals, s’iniciarà a Barcelona els dies 7 i 8 de maig. Entre els mesos de juny i agost continuarà en altres set localitats catalanes, mentre que la final tindrà lloc el primer cap de setmana de setembre.

El Vichy Catalan Volei Tour estarà obert a totes les categories, gràcies a les proves que per als jugadors amateurs se celebraran en paral·lel al torneig oficial. És prioritari per a la Federació Catalana de Voleibol no només donar la màxima visibilitat a aquest esport, amb l’organització d’events esportius de primera línia, sinó també donar a tots els aficionats l’oportunitat de ser-ne part.

Volei platja i turisme

En consonància amb la força de Catalunya com a destinació turística, la Federació complementarà el programa esportiu del Vichy Catalan Volei Tour amb l’organització d’activitats turístiques a cada localitat on tindran lloc les diferents proves, amb el suport de les oficines de turisme i institucions locals.

Amb l’organització d’aquest torneig, la Federació Catalana de Voleibol es proposa donar un impuls decisiu al circuit català de volei platja.

El calendari definitiu de localitzacions i dates s’anunciarà properament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top