A ple rendiment el Campus de Setmana Santa ‘Pasqua Vòlei’ al CCE d´Esplugues de Llobregat

Demà dojous donarà per finalitzada una nova edició del Campus IniVòlei 2016 ‘Pasqua Vòlei’ que s’ha dut a terme al llarg de la setmana a les instal·lacions de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat amb la participació de 21 nois i noies d’arreu de Catalunya que van gaudir de les primeres etapes de formació com a jugador en el nostre esport.

Durant els quatre dies que s’ha desenvolupat el Campus, els participants han pogut gaudir de vuit sessions d’iniciació al voleibol, sota el mètode d’aprenentatge i evolució de l’IniVòlei que utilitza la Federació Catalana de Voleibol. En aquestes sessions els nois i noies han apreciat i practicat els gestos tècnics bàsics en la iniciació al voleibol, aplicats sempre al joc reduït i la competició.

Des de l’1 contra 1, fins al 4 contra 4, els participants van poder observar la importància del joc en equip, la comunicació, coordinació i tècnica individual i col·lectiva. La setmana va s’ha completat amb jocs, vídeos i activitats fora de la pista per omplir una setmana de somriures i voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt