Només dos duels parells davant els dos finalistes eviten que selecció infantil lluiti per medalles

Fantàstica participació de la selecció infantil masculina al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que va finalitzar dissabte a Múrcia. La selecció dirigida per Alex Vila i Miquel Àngel Jaray va realitzar un gran torneig, tenint la mala sort de topar-se al grup de la primera fase amb Andalusia, finalment campiona, i en Quarts de Final contra la Comunitat Valenciana, subcampiona.

Els joves nois catalans van debutar al torneig amb una victòria contundent davant Melilla per 3-0, per a enfrontar-se en la tarda de dimecres a Andalusia. Els andalusos, amb una presència física fora de dubtes va tenir en els catalans un rival d’alçada, al qual només va poder derrotar al tie-break, obtenint així la primera plaça de grup en detriment d’una Catalunya que va passar a quarts de final com a segona de grup, condemnada a enfrontar-se a un rival de nou molt dur com la Comunitat Valenciana.

El duel davant la Comunitat Valenciana va començar de forma fulgurant pels joves catalans, situant el marcador 2-0 favorable als interessos catalans, però els valencians, que defenien títol dels dos últims anys, van acabar per donar-li la volta i sumar la victòria i l’accés a semifinals al tie-break en un nou gran partit del torneig infantil masculí, on Catalunya va plantar cara a les dues potències d’aquesta edició i que segurament d’haver tingut un altre sorteig, hagués estat lluitant per les medalles.

Fora de la lluita per les medalles Catalunya va tornar a oferir la seva millor versió i en la lluita per finalitzar el campionat en cinquena posició va derrotar a Aragó (3-1) i les Illes Balears (3-2), concloent d’aquesta forma el torneig de forma immillorable pels joves dirigits per Alex Vila i Miquel Angel Jaray.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top