Voleiboom tanca el tornejos d’estiu 2022 a la platja de Castelldels

El proper cap de setmana, 10 i 11 de setembre, arriba l’última de les proves homologades de volei-platja d’enguany en un ambient molt festiu i amateur. Durant el cap de setmana es disputaran fins a 8 competicions diferents entre menors i adults, entre les que destaquen el 4×4 mixte amateur, que determinarà el Campió de Catalunya d’aquesta categoria.

L’últim Voleiboom comptarà amb speaker, sortejos, concursos per a tothom (entre ells 2 pilotes Wilson oficials) i premis per a tots els guanyadors de la prova. També es farà l’entrega de premis del circuit Voleiboom d’adults, del circuit de menors Dundi 2022 i els dos camps portàtils complerts del premi Fidelity 2022.

La jornada de dissabte acollirà la competició 2×2 masculina, 2×2 femenina i 4×4 mixta, que es dividiran en or i plata. D’altra banda, diumenge serà el torn de la competició dels menors (sots 17 masculí/femení, sots 15 masculí/femení i minis unisex) i del 2×2 mixt pro i amateur. Les inscripcions per poder participar al Torneig Voleiboom de la guingueta Tibu-ron estan obertes al web Voleiboom.com fins al 7 de setembre a les 14 hores. Al ser una prova homologada per la Federació Catalana de Voleibol és necessari que tots els jugadors disposin de llicència de vòlei platja, ja sigui de temporada o de dia. La inscripció inclou samarreta del torneig, assegurança d’accidents, aigua, fruita, fruits secs i poder participar dels concursos i
sortejos.

El Torneig Voleiboom és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels i la Federació Catalana de Voleibol, així com el suport indispensable de Dundi i el grup Tibu-ron.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt