Més ponents confirmats i apertura d’inscripcions al Congrès Internacional de Voleibol

Mauro Hernández, Toni Travieso, Juan Manuel Cichello i Rafa Pascual completen la llista de ponents que participaran al 1er Congrés Internacional de Voleibol que celebra la Federació Catalana de Voleibol el 9 i 10 de setembre a Barcelona. Per assistir a l’esdeveniment, que és totalment gratuït, és necessària una inscripció prèvia que ja està disponible per a tots els interessats.

Mauro Hernández és l’actual seleccionador de Veneçuela de Vòlei Platja amb qui ha aconseguit recentment el títol de campió a la parada de la World Tour Pro-future de la FIVB a Montpeller. També destaca com a formador amb més de 28 cursos internacionals a Llatinoamèrica de vòlei platja. Hernández serà un dels primers ponents en el congrés amb una xerrada, divendres a la tarda, sobre les ‘Estratègies  metodològiques de preparació en el vòlei platja’.

També podrem gaudir el mateix divendres de la ponència ‘Les persones LGTBIQ+ en el món de l’esport’ que ens arriba de la mà de Toni Travieso, actual vicepresident del Club Esportiu Panteres Grogues i de l’Agrupació Deportiva Ibérica. L’esport ha de ser un espai segur on no hi hagi cap tipus de discriminació, per això Travieso ens aproximarà a la realitat actual sobre esports i inclusió́ social dels col·lectius LGTBIQ+.

Juan Manuel Cichello, actual entrenador de l’Al Arabic de Qatar, també ha passat per les files de diferents equips italians com el Calippo Sports, l’Emma Villas Sienna o el Pallavolo Molfetta, i ha estat seleccionador a Argentina de categories inferiors seleccionador nacional a Qatar. Entre els títols que atesora destaquen les dues copes  de Qatar i els dos campionat de l’A2 italiana o una medalla de plata al campionat del Món del 2011. Amb aquets currículum com a entrenador i el seu bagatge de jugador, Cichello ens traslladarà els seus coneixements amb una ponència sobre ‘L’entrenament de categories de base amb i sense paràmetres estadístics.

Per últim, tamé comptarem amb la presència de Rafa Pascual, el millor jugador espanyol de voleibol de tots els temps compartirà taula rodona amb Juan Manuel Cichello per debatre sobre com ha de ser l’evolució de les categories de base cap a l’alt rendiment. Una oportunitat única per a que els presents puguin traslladar les seves preguntes i compartir experiències amb els dos ponents.  

Les inscripcions per assistir al congrés estan obertes. Només és necessari omplir el formulari indicant a les ponències a les que s’assistirà.

FORMULARI INSCRIPCIONS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt