La Federació Catalana de Voleibol participa a la Fira de l’Esport Català

Aquest proper diumenge, 18 de setembre, tindrà lloc al Moll de la Marina (Barcelona) la Fira de l’Esport Català. Organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), aquest  esdeveniment és l’espai clau per divulgar l’activitat de les federacions catalanes i donar a conèixer l’activitat de la Federació Catalana de Voleibol, entre d’altres, promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis individuals i col·lectius de la pràctica de l’activitat esportiva. 

A partir de les 10 hores del matí i fins les 20 hores del vespre, els visitants podran accedir de manera gratuïta a l’espai de la fira per gaudir d’una variada mostra d’activitats, exhibicions i tallers de la ma de més de 40 federacions esportives catalanes. Un esdeveniment on es seguiran promovent les modalitats tradicionals i les més urbanes com el 3×3 de bàsquet, beach tennis, skateboard, breakdance, cheerleading, baseball 5, vòlei platja, etc.

Espais d’informació i exhibició per a les federacions esportives catalanes

La Fira de l’Esport Català disposarà de diferents espais i estands, permetrà als visitants informar-se de les diferents modalitats esportives de les federacions catalanes, observar la pràctica esportiva i fins i tot participar a les masterclass proposades.

La Fira de l’Esport Català compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el suport de l’Ajuntament de Barcelona i La Fosbury. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt