El calçat esportiu del Volei Català ha arribat a Uganda

Kukura, associació sense ànim de lucre amb projecte de voluntariat a Uganda, ha fet arribar aquest estiu el calçat esportiu que es va recollir durant la celebració del Campionat de Seleccions Territorials que va tenir lloc a Sant Fruitós, el passat mes d’abril. En total es van recollir més de 500 parells de sabates gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Fruitós i els seus veïns i veïnes, i de les donacions del volei català durant el campionat.

Concretament, la comunitat de Gweri, situada als afores de Fort Portal, a prop de la frontera d’Uganda amb el Congo,  és on s’ha fet aquesta primera entrega de material. El 24 d’agost es va fer el repartiment de prop d’un centenar de sabatilles esportives i sabates als més petits de la comunitat, mentre que a principis de setembre es va realitzar l’entrega de la resta del material traslladat a Uganda, prop de 150 parells de mida jove i adulta.

L’enviament del material a països com Uganda és el que comporta més dificultat a causa dels alts costos, per això la resta del material que encara queda per enviar, uns 250 parells de sabates, es traslladarà a Fort Portal a finals d’any, amb una nova tongada de voluntaris. Kukura aprofita els trasllats dels voluntaris que poden viatjar amb dues maletes, per fer arribar aquest i altres materials cap a destí. D’aquesta manera s’asseguren l’arribada del mateix i reduir costos.

Els més joves de la comunitat de Gweri han volgut enviar un missatge d’agraïment tant a l’Ajuntament de Sant Fruitós com al Vòlei Català per aquest material, amb el que podran gaudir d’una pràctica esportiva més segura i igualitària.

Més informació sobre KUKURA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt