Primera gran trobada de l’esport femení català

Aquest dissabte, 17 de setembre, el Palau d’Esports de Catalunya de Tarragona acollirà l’’Entre totes, tot’, la primera gran trobada de l’esport femení català. L’acte, organitzat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, té per objectiu visualitzar els èxits, el talent i potencial de l’esport femení català; empoderar, trencar motlles, barreres i estereotips; així com promoure nous referents i fer un reconeixement a clubs, esportistes, directives, presidentes, entrenadores, àrbitres i periodistes del món de l’esport català.

El Volei Català estarà present a l’acte amb la participació dels equips femenins de les categories més altes, com son el DSV CV Sant Cugat i el CVB Barcelona. A més, entre els actes destacats de la jornada també hi ha un reconeixement a experiències de superació dins el món de l’esport que destaca la figura d’Irene Ruiz, jugadora del Voleibol Sant Just que ha superat un càncer i ha impulsat diferents projectes.

Per donar suport a la iniciativa, la Federació Catalana de Voleibol posa a disposició dels seus federats un autocar per poder realitzar el desplaçament des de Barcelona fins a Tarragona. L’autocar sortiria a les 10.30 de Barcelona i tornaria de Tarragona a les 14.30h. per poder optar a aquest trasllat és imprescindible omplir aquest formulari. En cas que el número de persones des de Lleida o des de Girona fos elevat també s’habilitaria aquest transport des de la província concreta.

Altres reconeixements que tindran lloc dissabte seran els que retin als equips catalans amb participació internacional, als èxits aconseguits per esportistes a nivell individual, a les esportistes que van acabar la seva trajectòria professional la temporada passada, a les presidentes, entrenadores i àrbitres i al periodisme esportiu femení.

El Palau d’Esports de Catalunya oferirà una imatge única i mai vista de cohesió i forçà. Mai abans el teixit que forma l’esport femení a Catalunya s’havia trobat en un espai únic. Serà un acte obert al públic que vol ser el tret de sortida a la nova temporada i que serà retransmès pel canal Esport3. A més, totes les participants que assisteixin amb la samarreta del seu equip s’emportarà de regal la samarreta de l’acte.

FORMULARI INSCRIPCIÓ TRANSPORT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt