Dia Mundial del Càncer Ginecològic

La Federació Catalana de Voleibol es suma a la Campanya del Dia Mundial del Càncer Ginecològic que s’engega des d’AMOH, programa Mujer-Deporte-Cáncer per conscienciar sobre aquest tipus de càncer, i que també compta amb la col·laboració del Consejo Superior de Deportes, altres federacions esportives i diferents clubs, com el Voleibol Sant Just.

Segons l’informe anual publicat per la Sociedad Española de Oncología Médica (SEOM), el càncer ginecològic és el tercer càncer més comú entre dones, sent el d’endometri el més freqüent, seguit pel càncer d’ovari i del càncer de coll úter o cèrvix. Afortunadament, gràcies als avanços en els tractaments, així com les mesures de prevenció i diagnòstic precoç, fan que les dones diagnosticades amb aquesta patologia superin el càncer en la majoria dels casos.

L’objectiu del programa MUJER-DEPORTE-CÁNCER és transmetre a totes les dones dues mesures molt efectives que estan al seu abast tant per a prevenir el càncer com altres malalties:

1. Realitzar exercici físic setmanalment.
2. Acudir de forma regular al seu control ginecològic

L’esport és un pilar important en la millora de la salut. Eludir el sedentarisme i tenir hàbits saludables evitarà patir malalties.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt