Voleiboom – Màster classificatori a la Final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja 2×2 absolut

El cap de setmana del 16 i 17 de juliol, Voleiboom, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol, organitzarà el Màster classificatori a la Final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja. En el marc de la celebració de l’històric torneig 4×4 Voleiboom en la seva ja dissetena edició, tindrà lloc aquesta prova homologada per part de l’ens federatiu català i que tindrà valor pel rànquing català i estatal.

El vencedor d’aquesta prova homologada serà la parella que representarà Catalunya en la final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja que tindrà lloc a Fuengirola per quart any consecutiu el cap de setmana del 26 al 28 d’agost a la Reserva del Higuerón de la localitat andalusa.

El requisit que es demana a la parella que representi a Catalunya en la final del Campionat d’Espanya és que tingui la seva llicència tramitada per un club català, en cas que la parella no compleixi aquest requisit, la plaça passarà al següent equip classificat i així successivament fins a tenir la millor parella classificada i seleccionable per a representar el vòlei platja català a la gran final del Campionat d’Espanya absolut 2×2.

La prova serà homologada i atorgarà punts tant pel rànquing estatal com pel rànquing català, l’entrada al quadre principal es realitzarà mitjançant punts nacionals i la situació en el quadre es determinarà per seeding . Així doncs, des de dissabte hi participaran un total de 16 equips, dotze directament classificats per rànquing més quatre classificats en la prèvia que tindrà lloc divendres, sent tots els partits a partir del dissabte al millor de tres sets. La prèvia tindrà lloc divendres tarda, amb una participació d’un màxim de 16 equips, en grups de quatre on els dos primers de cada grup es creuaran per a disputar un partit classificatori al quadre final de dissabte, i on els partits es disputaran a un set.

La sol·licitud de places per a participar en aquesta prova Màster s’ha de fer mitjançant el correu electrònic volei-platja@fcvolei.cat Una vegada confirmada la plaça es realitzarà l’ ingrés de 20€ per participant al número de compte de “La Caixa” IBAN: ES74 2100 5242 0522 0038 5988

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54. Tanmateix, en la pàgina web de Voleiboom també podreu trobar els detalls de participació en la prova en aquest enllaç, http://voleiboom.com/?page_id=11141

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top