Cap de setmana compacte de Vòlei Platja amb les darreres proves del Campionat Catalunya de clubs

Aquest cap de setmana Cunit serà seu de la darrera de les proves del Campionat de Catalunya de clubs, activitat que es durà a terme en el marc de la cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour i en la que es coneixerà el nom dels vencedors de cadascuna de les tres categories per gènere.

Divendres començarà l’acció amb la convocatòria de la segona prova a les categories cadet masculí i femení, on en categoria femenina va sumar el triomf en la primera prova celebrada al Beach Sports Catalunya el Club Vòlei Platja Arenys.

Dissabte serà torn per a les finals de les categories infantil masculí i femení, així com de la categoria Sub’19, també en ambdós gèneres. En la categoria dels més petits es presenten de nou com a favorits el Vòlei Vilassar, en categoria masculina, i el DSV CV Sant Cugat, en la femenina, vencedors a les proves celebrades a Premià de Dalt i Calella. El cap de setmana es tancarà diumenge amb la celebració de la final en categoria cadet d’ambdós gèneres.

Tota la informació referent a participació, normativa i seus la podeu trobar en l’apartat corresponent de Vòlei Platja al web de la Federació Catalana de Voleibol en aquest enllaç: http://bit.ly/1JBr0fh Inscripcions obertes fins dijous!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top