Donen inici les Estades de Voleibol 2016 a L’Hospitalet de l’Infant

Un any més les Estades de Voleibol estan a ple funcionament a L’Hospitalet de l’Infant. La trenta-unena edició va donar inici diumenge amb la incorporació dels participants del primer torn, els quals ja porten amb avui dijous quatre dies plens de voleibol, activitats lúdiques i l’esperada per gairebé tothom sortida a Port Aventura.

En aquest primer torn, com en els dos següents, els participants a les Estades de Voleibol estan assolint nous coneixements tècnics de vòlei pista i platja, així com gaudint de les activitats de lleure al medi natural i de la tradicional sortida al parc temàtic de Port Aventura, on els nois i noies s’ho passen d’allò més bé i que els participants en aquest primer torn van efectuar ahir.

Aquest primer torn finalitza dissabte amb una festa de comiat entre els participants, per a donar pas al segon torn de les Estades. Més de vuitanta nois i noies participaran dels tres torns d’Estades de Voleibol d’enguany, abans de donar pas el proper diumenge 24 de juliol al Campus de Voleibol, que ha comptat amb un èxit d’inscripcions, omplint-lo amb les 48 places ofertades en el seu llançament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top