Peinador-García i Correa-Badosa,vencedors en la prova disputada a Cunit del Vichy Catalan Volei Tour

La platja de Cunit va proclamar vencedors diumenge al vespre a les parelles Peinador-García i Correa-Badosa, en un cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 del tot igualada i emocionant.

En el marc de la Festa Major de Cunit va celebrar-se la cinquena prova del Circuit Català de Vòlei Platja 2016 que va oferir grans dosis d’espectacle i emoció, en especial en el torneig masculí, on els experimentats Agustín Correa i Lluis Badosa van fer-se amb el triomf final. Els vencedors de les proves de Barcelona i Lloret de Mar van tornar a pujar al calaix més alt del podi després de derrotar en una gran final als brasilers Arthur Lanci-Daniel Lazzari, els quals van oferir un gran nivell de joc com s’esperava d’ells en la prèvia del torneig. El podi de la prova el van completar els andorrans Genildo Da Silva i Xavier Folguera, repetint la tercera plaça de fa dues setmanes a Calella.

Pel que fa a la competició femenina, espectacular torneig de la parella formada per Elena Peinador i Bea García, proclamant-se campiones de la prova de Cunit després de superar ronda des de la fase prèvia que va donar inici dissabte a les seves rivals. Peinador-García van pujar al primer esglaó del podi després de derrotar en la final a Meche Arends i Marta Galceran. El podi el van completar les tarragonines Sonia Duran i Laura Pallares, en el seu primer podi de la temporada al Circuit Català d’enguany, i després que en el partit pel tercer i quart lloc van derrotessin a Rebeca Fernández i Virginia Carmona, bronze a les darreres dues proves celebrades a Vilanova i la Geltrú i Calella.

L’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, acompanyada del Regidor d’Esports del municipi tarragoní, Iván Faccia, i de Julio Ramon, Regidor d’Urbanisme i Recursos Humans de l’Ajuntament de Cunit, van fer entrega dels diferents trofeus als triomfadors d’aquesta cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour, el qual descansa una setmana per tornar el cap de setmana del 23 i 24 de juliol amb la sisena prova que tindrà lloc a Castelldefels, no aturant-se el vòlei platja, ja que aquest cap de setmana del 16 i 17 de juliol, també a Castelldefels, tindrà lloc el Màster classificatori a la Final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top