Catalunya assoleix el bronze al Campionat d’Espanya cadet masculí de Vòlei Platja. Les noies novenes

La delegació catalana que va participar al llarg del cap de setmana al Campionat d’Espanya escolar de Vòlei Platja va tornar a terres catalanes amb la satisfacció d’haver-ho donat tot al torneig i a sobre de veure recompensat tot el treball i esforç de seleccionador i jugadors en forma d’una gran medalla de bronze conquerida diumenge al matí al Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca.

La selecció catalana masculina, dirigida per Sergi Bosch i conformada per Joan Font, Xavier Pérez, Nil Jurado i Ismael Martínez, va penjar-se diumenge el bronze del coll, posat una rúbrica excel·lent a un gran campionat. Catalunya va superar en la lluita pel tercer i quart lloc del torneig a la selecció d’Andalusia, en un duríssim partit resolt al tie-break després de remuntar el primer set advers. El combinat masculí català va iniciar el campionat vencent 2-1 al País Basc per caure davant les Illes Balears, també en el desempat, veient-se abocat a disputar des del quadre de perdedors el torneig, superant rival a rival fins a plantar-se a les semifinals. Unes semifinals, on de nou Illes Balears va barrar el pas als catalans a la gran final, refent-se d’aquesta derrota amb un espectacular triomf que val un bronze davant la selecció andalusa.

Novena posició final pel combinat català femení

La selecció catalana femenina, per la seva part, va finalitzar el campionat en novena posició i amb molt bones sensacions de joc. Les dirigides per Rosiane Sanches van acabar el campionat amb dues victòries consecutives en el torneig de consolació per la novena plaça final, derrotant l’equip format per Laura Bujan, Irene Bará, Belen Belda i Claudia Solé, a Castella La Manxa i Extremadura per tal d’acabar el campionat amb un somriure final i la novena posició a la butxaca.

Les jugadores catalanes van perdre el partit de segona ronda davant Galicia i des de llavors van competir des del quadre de perdedors guanyant primer a La Rioja i Astúries, per perdre davant la Comunitat Valenciana, abans de participar al quadre de consolació per la novena plaça final la qual van assolir.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt