Les seleccions catalanes Sub’17 afronten des de demà el Campionat d’Espanya a Lorca

La delegació de Catalunya comença demà la seva participació al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques categoria Sub’17. Els integrants de les dues seleccions catalanes han partit cap a Lorca aquest matí, encapçalant l’expedició els dos seleccionadors catalans de menors: Sergi Bosch i Rosiane Sanches.

Els combinats masculins i femenins han tingut una bona i amplia preparació prèvia per afrontar la competició, amb entrenaments al CAR de Sant Cugat i platja de Salou, arribant els quatre nois i noies que representaran Catalunya a l’estatal de seleccions autonòmiques amb les màximes garanties.

La competició es desenvoluparà des de demà i fins diumenge al Centre Internacional de Volei Platja de Lorca de la RFEVB, dia en el que es celebren les finals del campionat. Els partits es disputen un set amb una parella, el segon set amb els dos jugadors que no hagin intervingut en el primer, i si hi ha un tercer amb els dos jugadors que decideixi el seleccionador.

Joan Font i Xavier Pérez, del CVP Arenys, parella amb gran experiència competint junts i que repeteixen presència al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, i els jugadors del FC Barcelona, Ismael Martínez, i del CV Mataró, Nil Jurado, formen l’equip masculí català a terres murcianes. Per la seva banda, Rosiane Sanches ha confiat en les jugadores del CVP Arenys, Belén Belda, Irene Bará i Laura Buján, juntament amb la lleidatana Claudia Solé, com a membres de l’equip femení que representarà a Catalunya i al vòlei platja català en aquesta campionat en edat escolar que promet com sempre ser molt igualat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top