Ester Ribera i Amaranta Fernández, cinquenes en la Continental Cup i sense opcions de Jocs Olímpics

Les catalanes més internacionals de Vòlei Platja, Ester Ribera i Amaranta Fernández, van quedar-se molt a prop de lluitar pels penúltims bitllets d’accés als Jocs Olímpics de Rio d’aquest estiu.

Ester Ribera i Amaranta Fernández van finalitzar en cinquena posició la Continental Cup celebrada a la localitat noruega d’Stavanger la setmana passada en una competició en la que van participar amb l’altre parella espanyola formada per Angela Lobato i Paula Soria, lluitant per assolir les penúltimes places pels Jocs de Rio de Janeiro, o bé per optar a l’últim preolímpic que tindrà joc a Sochi.

Les parelles espanyoles van quedar eliminades a quarts de final del torneig en perdre en el tercer i decisiu partit de l’eliminatòria davant República Txeca. La fortuna va ser esquiva per a l’equip espanyol en el quadre femení de la final europea de la Continental Cup. Tan sols la loteria del tie-break va apartar a Espanya de ficar-se en les semifinals del torneig on s’adjudicaven les penúltimes places per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

L’equip espanyol no va poder superar a la República Txeca i va caure al Golden Match de quarts de final. L’eliminatòria va començar amb la derrota de les espanyoles Ángela Lobato-Paula Soria en el primer partit de la sèrie davant Slukova / Hermannova. Posteriorment, les catalanes Ester Ribera-Amaranta Fernández van batre a Kolocova / Kvapilova i van forçar el tercer i definitiu partit.

Al Golden Match, Ribera-Fernández van caure davant Slukova / Hermannova per 2-1 (20-22, 21-13, 15-12). La igualtat va ser la clau de l’eliminatòria de quarts de final. Després d’un primer set molt disputat que es va quedar al bàndol espanyol pel coratge de les catalanes, el duo txec va reaccionar per dominar la segona mànega i enviar el partit al tie-break. L’ intercanvi de punts va marcar el definitiu període. Amb igualtat es va arribar a la fase decisiva del set i en aquesta fase les txeques van prendre un lleu avantatge 12-10 gràcies a la seva efectivitat i el seu bloqueig. El duo txec va mantenir el seu side-out i va posar el 15-12 que finalitzava el partit, certificant així l’eliminació de les espanyoles.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top