Visita institucional del Consell Directiu de la UFEC al Parlament Europeu

El representant permanent del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea va rebre dimarts a Brussel·les a diferents dirigents de les federacions esportives de Catalunya en la Delegació del Govern davant la UE. Els membres del Consell Directiu de la UFEC, del que forma part la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, com a secretària, van visitar la seu del Parlament Europeu.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) es va desplaçar fins la capital belga en el marc d’un viatge al Parlament Europeu convidats per l’eurodiputat Josep Maria Terricabras.

Juntament amb els dirigents de les federacions de diferents esports, entre els visitants també hi havia un grup de joves del projecte Inser-Sport de la UFEC, dedicat a promoure la formació i la inserció laboral de joves en risc d’exclusió social.

La visita va servir per presentar els projectes socials i esportius en què treballa la UFEC conjuntament amb les federacions esportives. En aquest sentit, els dirigents esportius van mantenir una reunió amb Amadeu Altafaj, representant permanent del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les, qui els va explicar les vies de finançament de fons europeus per a projectes socials i esportius. Així mateix, el viatge també va servir per explicar els projectes a l’eurodiputat Santiago Fisas, president de l’Intergrup Parlamentarid’Esport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top