Cicle de conferències gratuïtes de la secció de psicologia de l’esport

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca una sèrie de conferències gratuïtes dins la secció de psicologia de l’esport.

La primera de les conferències està convocada per avui mateix, dimarts 26 de gener, a la seu del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (C/ Rocafort, 129 Barcelona) amb una conferència sobre “Rehabilitació a través de l’esport” que donarà inicia a les 20:30 hores i que com la resta del cicle de conferències són gratuïtes. Ponència dirigida pel psicòleg sanitari i de l’esport, Albert Soldevilla.

Una primera conferència que tractarà sobre les possibilitats de l’esport com a eina de rehabilitació de col·lectius vulnerables com les persones que pateixen una drogodependència o es troben en risc d’exclusió social. La figura del psicòleg de l’esport intervé sobre aquest col·lectiu com a suport al tractament individualitzat de cada individu tenint en compte la promoció dels factors de protecció que ajudaran a la planificació esportiva. Alhora es tindrà en compte l’assessorament que es realitza als tècnics esportius que lideren activitats esportives de col·lectius vulnerables.

Durant els propers mesos, un dimarts de cada mes, hi haurà una conferència, fins a un total de set, i que s’allargarà fins al mes de novembre.

Les inscripcions s’han de fer al següent enllaç, http://bit.ly/20qnrRc ,  tot esperant que sigui de l’ interès dels entrenadors catalans de voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt