El FC Barcelona s’endu el derby català de Superlliga 2 masculina davant el CV AA Llars Mundet

Nova victòria per mantenir la tercera plaça a Superlliga 2 masculina, i que a hores d’ara donaria l’ascens a la màxima categoria del voleibol estatal, del FC Barcelona, aquesta vegada com a visitant i al derby català disputat diumenge al migdia al Poliesportiu Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès davant el CV AA Llars Mundet.

Els dos representants del voleibol català a la categoria de plata del voleibol estatal es van veure les cares en el matí del diumenge però la solidesa del bloc de Sergi Bosch els va portar a un clar triomf davant un CV AA Llars Mundet que volia sumar punts per escapar de les posicions perilloses de la classificació. La bona actuació en atac de Nacho Calderé (13 punts) no van ser suficients per contrarestar el joc col·lectiu del FC Barcelona que segueix situat en llocs d’ascens, destacant en la parcel·la ofensiva el concurs d’Angel Galindo i Eric Hernández , autors de 12 punts cadascun d’ells.

Diumenge al migdia al Parc Esportiu Llobregat els blaugrana s’hi juguen moltes de les seves opcions d’ascens rebent la visita del seu immediat perseguidor, botxí dels homes de Sergi Bosch en la final de la Copa Príncipe. En cas de victòria davant l’Aldebaran San Sadurniño els catalans tindrien molt de cara la segona plaça d’ascens a Superlliga 1. Per la seva banda, el CV AA Llars Mundet d’Angel Babio viatja fins a Extremadura per enfrontar-se a l’Hotel Rio Carnaval de Badajoz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top