Obert termini d’inscripcions per a nou Curs Entrenador Nivell-I amb col•laboració Vòlei 6 Manresa

La Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració del Vòlei 6 Manresa, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, organitza el curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic. La part teòrica es celebrarà al IES Joaquim Blume (Esplugues de Llobregat) i la part pràctica (també alguna classe teòrica) a l’Escola Puigberenguer de Manresa.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

Us informen que des d’avui mateix, 1 de febrer de 2016, s’ha obert el termini per tal de realitzar la inscripció, havent-hi 30 places disponibles.

Amb l’objectiu de facilitar l’assistència dels alumnes que estant competint el cap de setmana, s’han limitat els horaris de classes al dissabte matí i diumenge tard, dates amb major número de partits. La resta de les hores que abans es duien a terme dissabte tarda i diumenge matí es celebraran dimecres i dijous a la tarda.

INSCRIPCIÓ

MÉS INFORMACIÓ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top