Vilanova acollirà la final de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

El proper 17 d’abril es disputarà a Vilanova i la Geltrú la setena edició de la final de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. L’Ajuntament de de la capital del Garraf aposta un any més per aquesta modalitat esportiva i serà la seu que donarà a conèixer els nous campions d’aquesta competició.

Un any més Vilanova, ha demostrat la confiança dipositada a la Federació Catalana de Voleibol, i ja ha confirmat la celebració de tres proves a les seves platges. Per un costat, l’Open Svatour, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la platja de l’Adarró; en segon lloc, la final de la Lliga d’Hivern que tindrà lloc el 17 d’abril, i per últim la primera prova fora de Barcelona del Vichy Catalan Volei Tour, el primer cap de setmana de juny.

A l’Open Svatour de Vilanova i la Geltrú, celebrat el passat cap de setmana, hi van participar més de 130 parelles de les quals els campions absoluts van ser Conrad Rovira i Ferran Serra, en categoria masculina, i Kadri Puri i Nuria Bouza en la femenina. A segona divisió, els guanyadors van ser Paolo Frassine i Manuel Diemer, per un costat, i Judit Maynou i Marina García, per l’altra. Per últim, a tercera divisió Jaume Sagrera i Albert Bielsa, i Nuria Ingenhaag i Laura Ingenhaag, van ser els campions.

Abans de la gran final però encara queden per disputar tres proves més, la de febrer d’aquest proper cap de setmana i les dues del mes de març, que tornen a jugar-se al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. De moment, Conrad Rovira i Ferran Serra, així com Kadri Puri i Nuria Bouza, han estat els guanyadors de totes les proves disputades.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top