Èxit absolut d’inscrits a la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja torna aquest cap de setmana amb la tercera prova del campionat i un nou èxit absolut de participació amb 120 parelles inscrites. Les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron acolliran aquesta nova prova que, per primera vegada i amb l’objectiu d’oferir una millor competició, es dividirà en dues jornades, disputant-se la competició masculina dissabte i la femenina, diumenge.

Amb 73 parelles masculines i 47 femenines es converteix en la prova de la Lliga d’Hivern amb més participació; fet que, juntament amb l’ampliació de la competició a dos dies, ha permès que tots els participants disputin un total de quatre partits. L’alt volum de participació masculina farà que la competició durant la jornada de dissabte s’allargui tot el dia, mentre la femenina es podrà resoldre diumenge al matí.

Aquesta és la tercera prova de la setena edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Aquest any, a causa de la pandèmia de la COVID-19, totes les proves s’han disputat al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, però la gran final tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú, el proper 17 d’abril. Abans però encara quedaran dues proves més al mes de març.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top