Viladecans, seu de la tercera concentració de les seleccions catalanes de menors

El Poliesportiu del Centre de Viladecans acollirà aquest diumenge a la tarda el tercer entrenament de seleccions catalanes de menors. Per a les seleccions cadets es tractarà del seu tercer entrenament, mentre que per a les seleccions infantils el segon. La selecció catalana cadet femenina estrenarà seleccionadors en les figures d’Arseni Llenas, com a primer entrenador, i Iván Silverio, com a segon, dos dels entrenadors amb millors resultats del vòlei català a les darreres temporades.

Per la seva banda, les dues seleccions infantils duran a terme el segon entrenament de la temporada a les ordres de Xavi Perales, en categoria femenina, i de Sergio Fernández, en masculina, els quals tractaran d’afinar i conèixer millor els nois i noies amb la vista posada en el Campionat d’Espanya.

El Consejo Superior de Deportes (CSD), que ja va confirmar Valladolid com seu del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques es celebrarà a finals d’abril amb Catalunya, que va aconseguir tres dels quatre títols en joc a Valladolid i treballa mes a mes per ajustar la llista definitiva que representarà el nostre voleibol en els quatre equips catalans.

Llista de convocats del tercer entrenament SSCC

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top