El CV AA Llars Mundet, campió de la Copa Príncipe a Càceres

Els clubs catalans no deixen de donar alegries als aficionats del nostre esport. Aquest cap de setmana la Copa Principe d’Astúries ha coronat el CV AA Llars Mundet com a campió del torneig després de vèncer en la final disputada a Càceres al CDV Textil Santanderina per 3-1.

L’històric club català va aixecar la copa ahir al migdia al Pavelló Teodoro Casado de la localitat extremenya, en superar un primer set advers davant l’equip càntabre, qui s’havia avançat en el marcador en un igualat primer parcial (23-25). La igualtat va seguir en el joc empatant el partit a un set els catalans amb un igualat 26-24 final en el segon parcial. Es en el tercer set quan els de Toni Alemany comencen a fer diferència en l’electrònic, recolzats en un bon treball en bloqueig i amb el servei, destacant en aquest faceta del joc el col·locador Sergi Arranz, format en el programa GET Blume de la FCVb, escollit al final del partit com a millor jugador del torneig. L’MVP de la competició va seguir guiant el seu equip fins a la victòria en el quart set, recolzant-se en l’encert anotador per les bandes de Nacho Calderé, autor de 17 punts i un bon percentatge d’encert, i pel centre, amb Alfred Argilés, un altre jugador del programa GET Blume, i que va cuatllar una bona final amb 11 punts.

Dissabte els catalans van superar en la primera semifinal al conjunt amfitrió de la copa, Cáceres Patrimonio de la Humanidad, a qui van derrotar en el tie-break en un partit d’anada i tornada en el que els de Toni Alemany van arribar a tenir controlat amb un 2-0 favorable i van tenir que decidir-se l’accés a la gran final en el set de desempat, imposant-se 12-15.