Óscar Novillo, proper ponent dels clínics de formació de la FCVb

El Col·legi d’Entrenadors de la Federació Catalana de Voleibol, organitza una nova activitat de formació dirigida als entrenadors i persones vinculades amb el món del voleibol. Óscar Novillo, actual entrenador del CAI Teruel de Superlliga masculina, dirigirà una interessant ponència dividida en tres parts a les instal·lacions de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat.

Óscar Novillo, entrenador FIVB III, actual entrenador del CAI Teruel de Superlliga-1 masculina i artífex del primer gran èxit de la selecció espanyola absoluta masculina conquerint la quarta plaça al Campionat d’Europa de 2005, serà l’encarregat el cap de setmana de l’11 i 12 de gener de dirigir una interessant ponència sobre l’”Evolució del gest tècnic”. Una ponència que es realitzarà en tres parts diferenciades, dissabte matí i tarda, i diumenge matí, i que pretén donar a conèixer l’evolució dels diferents gests tècnics del nostre esport des de les etapes d’iniciació fins l’alt rendiment.

El clínic d’Óscar Novillo tindrà un preu de 30€ per a la participació de tot el cap de setmana, mentre que els interessats en participar en alguna de les tres parts del clínic podran fer-ho a un preu de 15€, quedant exempts d’aquest pagament els entrenadors que ja hi constin com a inscrits en el Col·legi d’Entrenadors de la Federació Catalana de Voleibol, però amb obligatorietat d’emplenar i enviar la inscripció al correu electrònic atoribio@fcvolei.cat

>> Inscripció al Clínic

>> POSTER AMB HORARIS CLINIC OSCAR NOVILLO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top