Ibán Pérez, Marc Altayó i Gerard Osorio, convocats per al Premundial masculí

La selecció espanyola absoluta disputa a partir d’avui a París el torneig de classificació per al Campionat del Món d’aquest 2014 que es durà a terme a Polònia. Espanya tindrà com a rivals l’amfitrió França, Bèlgica i Bielorússia, en un torneig de classificació molt exigent en el qual s’enfronten tots contra tots al llarg d’aquest cap de setmana i només classifica per a la cita mondialista el primer classificat.

Per tal d’assolir aquest objectiu, el seleccionador absolut estatal, Fernando Muñoz, ha convocat tres jugadors catalans per aquest Premundial: el central Marc Altayó (CAI Teruel), l’oposant Ibán Pérez (Nantes) –jugador espanyol d’aquesta selecció amb més internacionalitats (245)- i el receptor del l’ASUL Lyon Volley, Gerard Osorio. Cau de la llista de setze jugadors que van preparar aquest torneig classificatori al CAR de Madrid el sabadellenc Daniel Rocamora.

Espanya debuta aquesta tarda a les 20:00 hores davant Bélgica, demà a les 17:00 contra l’amfitrió francès i diumenge tancarà el torneig a les 15:00 hores enfrontant-se a la selecció bielorussa. Tots els partits d’aquest Premundial es podran seguir via streaming en la pàgina web www.laola1.tv

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top