El CV Begues consolida el seu projecte i ja mira cap a les lligues federades

Dissabte dia 21 de desembre va tenir lloc la presentació dels equips del Club Vòlei Begues per la temporada 2013-14, un club que tot just té un any de vida i que sembla que es consolida. El que va començar com a eina per promocionar l’esport femení a Begues ha tingut tan bona acollida que aquesta temporada compta amb prop de seixanta esportistes, repartits en cinc equips: dos a la categoria aleví, un a la infantil, un a la cadet i un a la juvenil.

Sobre les 11 del matí, una vegada acabat el partit de les més petites, familiars i amics es van apropar al Pavelló Municipal Jaume Viñas per conèixer les jugadores i donar suport al club.  Després de la presentació de rigor, les fotografies d’equip i un petit pica-pica, les jugadores juvenils i cadets van disputar un partit d’exhibició on es va poder veure l’evolució dels dos equips. Enguany tots els equips del club disputen la competició escolar del Consell Esportiu del Baix Llobregat, però el Club aspira a jugar, en un futur proper, a les competicions de la Federació Catalana de Voleibol.

Tot i que un imprevist d’última hora va impedir a la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, assistir, l’acte va comptar amb la participació del regidor d’esports, Jaume Olivella, i l’alcaldessa de l’ajuntament de Begues, Mercè Esteve. Tots dos van expressar la seva satisfacció per l’evolució del club i la voluntat de treballar per seguir millorant. La presidenta del Club, Ana Zafra, va aprofitar el seu torn per agrair a jugadores, familiars i equip tècnic el suport, així com l’sponsorització de Mussap Assegurances. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt