Vanessa Gilabert arbitra la final de la Copa Princesa i el SPSP cau a semifinals de la Copa Príncipe

L’àrbitre catalana Vanessa Gilabert ha estat l’encarregada de xiular la final de la Copa Princesa que s’ha disputat aquest cap de setmana a Palma de Mallorca. Dos àrbitres catalans més, Oriol Roy i Daniel Sarrión l’han acompanyat durant la competició, i ha tancat el quadre arbitral Bartomeu Verger, col·legiat local. L’equip campió de la Copa Princesa ha estat el Kiele Socuéllamos, després d’una remuntada espectacular i un set de desempat d’infart.

Vanessa Gilabert ha aconseguit aquesta fita el mateix any que debuta amb designacions a la Superlliga 2 i, per tant, el primer any que pot participar a la Copa Princesa. Un premi a les gran actuacions de la catalana que ha tornat a demostrar el seu ‘savoir faire’ en un gran partit de màxima igualtat que es va allargar fins al cinquè set per decidir el campió. A la final va estar acompanyada per un altre àrbitre català, Oriol Roy que va exercir de segon.

La mateixa dupla, Roy – Gilabert, van ser els encarregats de dirigir la semifinal entre JS Hotels Ciutat CIDE i l’Extremadura Arroyo. En aquest cas, Oriol Roy va exercir de primer i Gilabert de segona. Un partit que van guanyar les locals per un ajustat 3-2 (25-19/25-20/15-25/24-26/15-11). L’altra àrbitre català que va participar a la competició, Daniel Sarrión, va exercir de segon a la semifinal entre Autos Cancela Zalaeta i CV Kiele Socuéllamos, on Bartomeu Verger va ser el primer col·legiat. En aquest cas van ser les de manxegues les guanyadores per un 2-3 (26-24/13-25/30-28/13-25/13-15) en un partit també molt ajustat.

Un nou èxit dels àrbitres del col·legi català que sumen designacions destacades a nivell català, espanyol i internacional.

El CV Sant Pere i Pau cau a semifinals de la Copa Príncipe

El CV Sant Pere i Sant Pau participava a la Copa Príncipe que s’ha disputat també aquest cap de setmana al pavelló de la Granadilla de Badajoz. El conjunt tarragoní va caure davant l’Emevé per 0-3 (18-25/26-28/16-25). El rival dels cooperativistes van ser els guanyadors de la competició després de guanyar a la final a Mediterráneo Castellón per 1-3 (25-20/22-25/18-25/17-25) i es converteixen així en el primer equip que aconsegueix guanyar dos anys consecutius la Copa Príncipe.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top