L’AE Carles Vallbona lidera el projecte europeu Erasmus Plus

L’Associació Esportiva Carles Vallbona de Granollers participarà com a líder del projecte europeu Erasmus Plus. El club granollerí serà el primer de l’estat espanyol que lidera un projecte Erasmus Plus de Carrera Dual, que té per objectiu compaginar els estudis i l’esport femení.

El projecte, que porta per nom ‘DONA’ està enfocat a evitar l’abandonament de la pràctica esportiva del voleibol a causa dels estudis, millorar el rendiment esportiu i acadèmic de les jugadores del club i transmetre els valors educatius i esportius que els serveixi per la vida adulta.

L’Erasmus Plus Dual ha començat el gener del 2019 i té una durada de 30 mesos, dins dels quals els club organitza i ofereix una sèrie d’accions i activitats que milloren els serveis per tal d’ajudar a les jugadores. D’aquesta manera, el club busca l’excel·lència tant en el nivell esportiu com en els valors.

El projecte Erasmus Plus està format per 3 club potents de voleibol, l’Istres Provence Volley (Marseille), l’Acuola di Pallavolo Anderlini (Modena) i el Phonenix sportsmclub (Malta). A més, també hi participen les universitats d’Eslovènia, la d’Amsterdam i la de Malta. A finals del mes de gener, una delegació del club de Granollers farà la primera reunió de treball a Marsella amb la resta de participants del projecte.

Totes les jugadores i familiars del club podran beneficiar-se d’aquests serveis a on tindran l’oportunitat de poder gaudir de noies propostes innovadores que des del club volen compartir amb altres clubs de la ciutat. Properament es farà una presentació a la ciutat per donar a conèixer aquest projecte innovador en l’esport femení.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top