Últims punts en joc del Vichy Catalan Volei Tour a Empuriabrava

La platja d’Empuriabrava acull aquest proper cap de setmana l’última prova puntuable del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2020, abans de la gran final que es disputarà a Cambrils el 5 i 6 de setembre. Empuriabrava és una de les localitats mítiques del circuit català de vòlei platja, que aquest any passarà per cinc localitats diferents: Barcelona, Torredembarra, Vilanova i la Geltrú, Empuriabrava i Cambrils.

Aquesta serà l’última oportunitat que tindran els jugadors de vòlei platja d’aconseguir els punts necessaris per poder participar a la gran final, on totes les parelles parteixen de zero per proclamar-se com nous Campions de Catalunya de Vòlei Platja, en categoria masculina i femenina. La prova d’Empuriabrava, a més, és especialment important en aquest sentit, ja que  té un valor d’1,5 respecte el valor d’una prova normal del circuit. Amb aquest valor especial es vol fomentar la participació i les possibilitats de classificació per la Final.

Les inscripcions per participar a Empuriabrava estan obertes fins dijous a les 12 del migdia. Com a totes les proves disputades aquest any, i per tal de contribuir en la lluita contra la pandèmia de la COVID-19, la inscripció màxima està limitada a 32 parelles per gènere, a part d’altres mesures de seguretat e higièniques com l’ús obligatori de mascaretes o de gel hidroalcohòlic, així com els protocols específics que s’han establert durant el desenvolupament del campionat.

La competició, que arriba just una setmana després de la celebrada a Vilanova i la Geltrú, es distribuirà durant tota la jornada de dissabte i diumenge, estant les finals previstes a partir de les 17 hores de diumenge, la femenina, i de les 18 hores, la masculina. Unes finals que es podran seguir en directe a través del canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top