Puri – Kliokmanaite i els germans Monfort dominen també a Vilanova

Han guanyat totes les proves disputades fins ara, i han repetit triomf a la platja de Ribes Roges. Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, en categoria femenina, i Javi i Vicente Monfort, en la masculina, han guanyat la darrera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2020 que s’ha disputat aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú.

Un cap de setmana més, i ja en van tres, la lituana i actual campiona de Catalunya, Erika Kliokmanaite, i la seva parella a la sorra, la lituana Kadri Puri, no han donat opcions a les seves rivals i han tornat a pujar al més alt del podi. Tot i que no han enllestit a final en dos sets, avui els joc de les guanyadores no ha estat tan resolutiu o brillant. També és cert, que Julia Bonet i Becky Fernández, han plantat cara a les dominadores del circuit i en diversos moment han estat per sobre en el marcador.

També segueixen triomfant, a la costa catalana, Javi i Vicente Monfort. La final masculina ha repetit els mateixos protagonistes que es van veure a la final de Torredembarra ara fa dues setmanes. I de nou, els germans Monfort han guanyat la partida a Zdravko Kamenov i Sergio Ramírez. Una final d’un gran nivell, que s’ha vist marcada per la necessitat d’assistència del fisioterapeuta de Ramírez, a l’inici del segon set. Molèsties a la cama esquerra del jugador han provocat canvis tàctics en la parella, que tot i lluitar fins al final no han pogut rebatre l’experiència i solidesa de Javi i Vicente Monfort, que ja porten tres de tres.

A les terceres posicions hi han arribat les parelles formades per Carla Martínez i Alba Carmona, en categoria femenina, i Dexter Edwards i Elio Carrodeguas, en la masculina. Pel que fa a la Parella Perfecta, premi que atorga Vichy Catalan al millor jugador i la millor jugadora del torneig ha estat per Becky Fernández i Zdravko Kamenov.

A l’entrega de premis hi han assistit la regidora d’Esports de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, i el gerent de la Federació Catalana de Voleibol, Óscar Novillo. Com a totes les proves disputades fins ara, Barcelona i Torredembarra, les finals s’han pogut veure en directe pel canal Esport 3 de Televisió de Catalunya. La propera prova es disputarà a Empuriabrava el proper cap de setmana, 22 i 23 d’agost, última prova que tenen els jugadors per aconseguir punts abans de la gran final del circuit que es disputarà a Cambrils el 5 i 6 de setembre.

GALERIA D’IMATGES

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top