Espectacle assegurat al Vichy Catalan Volei Tour de Vilanova i la Geltrú

Demà dissabte s’inicia a la plata de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú la quarta prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour amb el millor nivell assegurat. Els principals jugadors dels darrers podis del circuit també estaran presents en aquesta prova amb la que s’arriba a l’equador del campionat.

No faltaran a la cita les parelles imbatudes i que s’han convertit en el rival a batre. Per un costat, els germans Monfort, en categoria masculina, han pujat al més alt del podi tant a Barcelona com a Torredembarra. Això si, els rivals els han posat contra les cordes en dues finals emocionants i molt disputades. D’altra banda, també tornarem a veure sobre la sorra a Kadri Puri i Erika Kliokmanaite. La liatuana i l’estoniana busquen de nou se campiones de Catalunya i un cap de setmana més lluitaran per estar al més alt del podi. Una posició que van veure perillar a la final de Torredembarra disputada amb Nazaret Florián y Nuria Bouza.

Els vigents campions però hauran de tornar a mostrar el seu millor joc per arribar una vegada més a la gran final. Pel camí, aquest cap de setmana es tornaran a trobar amb parelles com Carlos Mora i Javi Naya, tercers a Barcelona i Torredembarra; o Sergio Ramírez y Zdravko Kamenov, sots campions la darrera prova amb una final que va fer gaudir de valent a tots els aficionats. Tampoc faltaran a la cita, en categoria masculina, parelles de renom com la formada per Ferran Serra i Conrad Rovira, actual campió de Catalunya, o Dexter Edwards i Elio Carrodeguas.

En categoria femenina torna a la costa catalana Nuria Bouza, actual campiona de Catalunya juntament amb Kliokmanaite, a qui va posar contra les cordes l’anterior prova. Aquesta vegada canvia de parella i vindrà a Vilanova acompanyada de la seva germana Maria Bouza. També hi seran Julia Bonet i Becky Fernández, segones a Barcelona i terceres a Torredembarra, o Virginia Carmona i Mar Saló, terceres a Barcelona. Altres jugadores que tampoc faltaran a la cita són Elena Biosca i Sandra Campo o Carla Martínez que jugarà amb Alba Cardona.  

El vòlei platja estarà present a la platja de Ribes Roges des de dissabte matí fins diumenge a la tarda, quan tindran lloc les finals. A les 18 hores tindrà donarà inici la final femenina i a les 19 la masculina, seguida de l’entrega de premis. Els dos partits es podran seguir en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya. Una setmana més i lluitant contra la propagació de la pandèmia de la COVID 19 la Federació Catalana de Voleibol seguirà  i farà seguir a tots els participants els protocols establerts en matèria de seguretat e higiene, una mesures que es sumen a la limitació de parelles inscrites a la competició.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top