Els millors del Vichy Catalan Volei Tour repeteixen a Empuriabrava

Demà comença a la platja d’Empuriabrava l’última prova puntuable del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour i les millors parelles del circuit també hi seran presents per assegurar-se la presència a la gran final que es disputarà el 5 i 6 de setembre a Cambrils.

Un cop tancades les inscripcions, la presència de les principals parelles del circuit està garantida, pel que a Empuriabrava es podrà tornar a veure el millor nivell de vòlei platja del moment. No fallaran els imbatuts i els que s’han tornat els grans rivals a batre. En categoria masculina es tornarà a comptar amb la presència de Javi i Vicente Monfort, i en la femenina, amb Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, que han guanyat totes les proves disputades fins al moment: Barcelona, Torredembarra i Vilanova i la Geltrú.

Però un cap de setmana més, els gran campions s’hauran d’enfrontar a les parelles que miraran d’aconseguir pujar al més alt del podi. Entre aquestes parells podrem tornar a veure sobre la sorra a Zdravko Kamenov i Sergio Ramírez, que han plantat cara als germans Monfort les dues últimes proves però que s’han hagut de conformar amb una valiosa segona posició. També estaran presents Conrad Rovira i Ferran Serra, Carlos Mora i Javi Naya o Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, habituals de disputar-se la tercera plaça al podi.

En categoria femenina, també han confirmat assistència Julia Bonet i Becky Fernández, que han fet dues segones i una tercera posició a les proves disputades, o Virginia Carmona i Mar Saló, terceres a Barcelona. Marta García i Núria Bouza, formaran parella a Empuriabrava i altres noms destacats del campionat són Mart Galcerán i Lia Merteki, Anna Blanca Torres i Elena Biosca o Sandra Campo i Sara Segarra.

Per primer cop aquesta edició, les finals canvien d’horari. Així, aquest cap de setmana les finals es podran seguir en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya a partir de les 17 hores, la final femenina, i tot seguit, al voltant de les 18 hores, la masculina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top