Última jornada apassionant a Superlliga-2 amb Sant Boi i Sant Cugat lluitant per la Copa Princesa

La primera volta de la Superlliga-2 femenina finalitza aquest cap de setmana amb la celebració de la novena jornada al Grup B, i amb els dos conjunts catalans que hi participen en aquesta, amb opcions encara de classificació per a la Copa Princesa que es disputarà el cap de setmana del 10 i 11 de gener a Madrid, sota l’organització del VP Madrid, ja classificat, tant esportivament,-ha sumat els 24 punts en joc a les vuit jornades disputades-, com per ser l’equip organitzador de la que serà vuitena edició del torneig.

El CV Sant Boi i el CV Sant Cugat afronten la darrera jornada de la primera volta amb opcions matemàtiques, però complicades, de classificació a la cita de Madrid. Les primeres acumulaven una espectacular ratxa de sis victòries consecutives, però la derrota diumenge al migdia a La Parellada davant el Motorsan Guadalajara per 2-3, en una espectacular actuació de la jugadora visitant Monika Jovanovic, autora de 50 punts pel seu equip. La derrota de les catalanes pot complicar molt l’accés a la Copa Princesa, i es que les jugadores de David Lorente visiten diumenge la complicada pista del líder invicte i inaccessible en aquest inici de competició, VP Madrid, per a buscar els dos punts com a mínim que necessiten per accedir a la Copa Princesa.

Per la seva banda, el CV Sant Cugat visitarà dissabte Guadalajara per tal de sumar els tres punts en disputa i esperar l’ensopegada de CV Sant Boi i Voley Ciutat Cide, equip el balear que també manté opcions de classificació a la Copa Princesa. Les vallesanes van derrotar dissabte per la via ràpida al Volei Grau Castelló en un partit on Sara Julián va ser la més encertada en atac amb 14 punts.

Cap de setmana, doncs, d’atenció als resultats del Grup B de Superlliga-2 femenina on els dos representants catalans mantenen opcions reals de classificació a la Copa Princesa d’Astúries.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top