Les seleccions catalanes afronten a Arenys de Mar el tercer entrenament de la temporada

El Pavelló Fondo de Les Creus d’Arenys de Mar acollirà diumenge a la tarda el tercer entrenament de les quatre seleccions catalanes de pista, quarta sessió en el cas de les dues seleccions femenines degut a la nombrosa presència de candidates per part de club i per part dels dos seleccionadors, Albert Iricibar i Miguel Fuente, els quals volen poder escollir correctament les convocades una vegada haver vist la gran majoria de perfils d’aquesta edat.

Amb la col·laboració del Club Voleibol Arenys i l’Ajuntament local l’entitat maresmenca serà encarregada per segon any consecutiu de rebre la visita de les seleccions catalanes de menors, a l’igual que Premià de Dalt el passat 26 d’octubre, o como ho serà Bordils el proper 18 de gener.

Un cap de setmana ple d’activitat per part del CV Arenys, que dissabte al vespre presentarà els seus equips d’aquesta campanya i diumenge serà epicentre del vòlei català acollint a les seleccions catalanes, així com el Clínic de Preparació Física de Javier Peña.

Els quatre seleccionadors catalans han fet pública les seves llistes de convocats i convocades, i que es poden consultar en aquest enllaç

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top