El CV Premià de Dalt, vencedor del II Torneig Internacional Escola Pia Granollers

L’AEE Escola Pia Granollers va aprofitar la jornada de descans del passat cap de setmana per a organitzar la segona edició del Torneig Internacional en categoria infantil Escola Pia Granollers. Fins a la capital del Vallès Oriental van desplaçar-se dos conjunts internacionals, les poloneses de l’Elk Olsztyn i les italianes del Gio…Issa de Rho de Milà, completant el quadre de participants el CV Premià de Dalt i l’amfitrió Escola Pia Granollers.

El triomf final va correspondre al CV Premià de Dalt, que va vèncer en la final disputada diumenge al migdia a l’equip de Polònia, fent-se així amb el trofeu de campiones que demostra el gran inici de campanya de les jugadores dirigides per Narcís Godoy, les quals lideren actualment el Grup B del Campionat de Catalunya de Primera Divisió infantil. Les italianes de Milà van acabar terceres, mentre que l’equip local de l’AEE Escola Pia Granollers va ser el quart classificat.

A l’entrega de trofeus van assistir el Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, la Directora Financera de KH-7 Lloreda, Cristina Bujaldón, i la tinenta d’alcalde i Regidora d’Hisenda, Organització i Recursos Humans de l’Ajuntament de Granollers, Aroa Ortego

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top