La FCVb convoca el Campionat Provincial per al Gener de 2015

La Federació Catalana de Voleibol realitzarà del 2 al 4 de gener de 2015 el Campionat Provincial de Voleibol. En un plantejament d’ edició pilot, l’ens federatiu català emmarca aquesta activitat dins el pla de desenvolupament del voleibol provincial i de l’objectiu de la FCVb d’expandir-se, difondre i promocionar el nostre esport arreu del territori. Amb aquesta fórmula, es rescata una activitat que ja existia dècades enrere, i que permetrà visualitzar i donar entitat a les diferents divisions territorials, i detectar també, on és necessari remarcar el treball de promoció per enfortir la creació de nous clubs.

L’activitat, que es durà a terme a Olot, en col·laboració amb el Club Volei Olot i l’Ajuntament garrotxí, tindrà en aquesta primera edició com a protagonistes la categoria infantil i cadet, tant masculina com femenina, en un torneig que pretén assentar-se en el calendari els propers anys i ser una activitat emmarcada dins les concentracions i entrenaments de les seleccions catalanes, les quals veuran reforçades les seves bases en la detecció de talents que hagin pogut passar per alt als seleccionadors catalans.

Els equips participants en cada categoria es formaran a partir d’una divisió territorial dels clubs, i que des de l’Àrea Tècnica de la FCVb s’informarà puntualment. Així, en les dues categories femenines hi participaran un total de 6 equips, mentre que a les dues masculines, ho faran 4. L’activitat donarà inici el divendres 3 de gener, amb una concentració en doble sessió de matí i tarda, on els seleccionadors, prèviament nomenats per la FCVB a proposta de  l’Àrea Tècnica de l’ens federatiu català, hauran de seleccionar els esportistes que hi prendran part en cadascuna de les seleccions per tal de poder participar en la primera edició del Campionat Provincial de Voleibol.

La competició en si es disputarà dissabte 3 i diumenge 4 de gener, portant-se a terme el torneig cadet el primer dia de campionat, i quedant per a diumenge la celebració de la categoria infantil. Al llarg del dia d’avui els clubs catalans rebran tota la informació en relació al que serà I Campionat Provincial de Voleibol 2015.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top