Tret de sortida a la Lliga d’Hivern de Vòlei 2019-2020

Aquest dissabte al matí tindrà lloc la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja que es disputarà a les noves instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Més de 70 persones ja han sol·licitat participar en aquesta prova mentre les inscripcions estaran obertes fins demà, dijous, a les 12 del migdia.

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida al campionat que tindrà un total de sis proves, que es disputaran una per mes entre novembre i abril. La primera, la segona i l’última, tindran lloc al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, dotant així de més activitat a les pistes de vòlei platja de recent creació i que van ser estrenades amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona el passat mes de setembre.

Com l’any passat, les inscripcions a les sis proves del campionat tindran un cost de 30 euros i es podran realitzar fins al 23 de gener de 2019 abans de les 12 del migdia. També serà possible inscriure’s a partir del 23 de gener a les 12 del migdia per participar a les tres últimes proves. Un cop realitzada la inscripció s’ha de confirmar la participació a la prova i tenir tramitada la llicència de vòlei platja.

Les jornades de la Lliga d’Hivern de vòlei platja es disputaran dissabte al matí i la competició es dividirà en diferents categories per tal de donar cabuda i oportunitats a tots els participants de jugar amb contrincants del seu nivell de joc o similar. La distribució per categories es realitzarà mitjançant rànquing i la distribució en el grups es farà per seeding. Els campions de cada categoria tindran plaça directa a la següent prova en una categoria superior.

INSCRIPCIONS

TRAMITACIÓ LLICÈNCIA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top