El DSV CV Sant Cugat presenta els 23 equips per aquesta temporada

El DSV Club Voleibol Sant Cugat va presentar aquest diumenge els equips que integren l’entitat per aquesta nova temporada. Més de 300 jugadores i els entrenadors van desfilar davant de pares, mares, familiars i aficionats que van omplir les grades del pavelló de Valldoreix. La presentació va finalitzar amb un berenar per a totes les jugadores.

Una a una totes les jugadores que són part del DSV CV Sant Cugat van anar sortint a la pista de Valldoreix fins a completar les 23 files dels equips federats amb els que compta l’entitat. Des dels 8 equips infantils, passant pels 5 cadets, els 5 juvenils, els 3 sèniors femenins de competició catalana, l’amateur mixta i acabant amb l’equip estrella del club, el sènior femení de la Lliga Iberdrola, màxima categoria del voleibol espanyol. L’entitat té, a més, tres equips escolars fora de la competició federada.

L’acte va estar per presidit per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla; la regidora d’esports, Gemma Aristoy; la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; i Nuria Terribas, presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, a més de diferents membres de la Junta Directiva del Club que van ser els encarregats de dirigiri i coordinar l’acte de presentació.

Per finalitzar l’acte es va procedir a la tradicional fotografia de grup amb tots els equips, els entrenadors i les personalitats presents i, tot seguit, es va fer un petit berenar per a tots els presents.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top