L’ASFE Sant Fruitós presenta els equips per la temporada 2019-2020

L’entitat bagenca ASFE Sant Fruitós va presentar el passat diumenge a la tarda els equips de bàsquet i voleibol que competiran defensant els colors del club aquesta temporada. En total van ser 28 equips els que van sortir a la pista davant un pavelló municipal ple a vessar de familiars, amics i simpatitzants dels esportistes, tècnics i personalitats presents a l’acte.

En total van ser 10 els equips de voleibol que l’ASFE va presentar diumenge, tots femenins i 9 d’ells en competició oficial federada amb la Federació Catalana de Voleibol. Així, hi ha equips des de categoria aleví fins a sènior femení, passant per infantils, cadets i juvenils. El primer equip de voleibol de l’entitat milita a primera divisió catalana després de l’ascens aconseguit la temporada passada, el segon consecutiu.

El club de Sant Fruitós de Bages conta també amb la secció de bàsquet, que es va presentar també durant l’acte de diumenge conjuntament amb la de voleibol i entre els que destaquen els 20 equips de la secció. També van tenir un paper destacat tots els tècnics de l’entitat, tant de bàsquet com de voleibol.

A l’acte hi van assistir Xavier Navarro, president de l’ASFE; Joan Girona, president de l’AEE Paidos; Fernando Peñarrubia, delegat de la Federació Catalana de Bàsquet; Cristian Marc Huerta, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Fruitós; Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top